2018 TUS İlkbahar Dönemi Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Tıp Fakültesine Yerleşen Uzmanlık Öğrencilerinin Kayıt Evrakları

2018 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİNE YERLEŞEN UZMANLIK ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT EVRAKLARI

-6 adet fotoğraf
-2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
-2 adet TUS kazandı belgesi
-2 adet özgeçmiş belgesi (CV şeklinde hazırlanabilir)
-2 diploma fotokopisi (Diplomanın aslı başvuru esnasında getirilecek)
-2 adet erkekler için askerlik durum belgesi (e-devletten alınabilir)
-2 adet (lisede hazırlık okuyanlar için) hazırlık okuduğuna dair belge
-2 adet hizmet belgesi (çalışanlar kurumlarından, istifalı olanlar en son görev yaptıkları kurumdan alabilirler)
-Açıktan ve istifalı olarak atanacaklar için 4 adet güvenlik soruşturma ve arşiv araştırması formu (Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı sayfasından ulaşılarak sistem üzerinden doldurulacaktır)

Başvuru işlemleri 20.04.2018 – 07.05.2018 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Asistan Bürosuna yapılacak olup diğer gerekli evraklar büromuzdan temin edilecektir.