Ege Üniversitesi

"Huzurlu Üniversite, Kaliteli Eğitim, Aydınlık Gelecek"

2018 TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Tıp Fakültesine Yerleşen Uzmanlık Öğrencilerinin Kayıt İşlemleri

-6 Adet Fotoğraf

-2 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

-2 Adet TUS Kazandı Belgesi
-2 Adet Özgeçmiş Belgesi (cv şeklinde hazırlanabilir)

-2 Adet Adli Sicil Kaydı (e-devletten alınabilir)

-2 Diploma Fotokopisi (Diplomanın aslı başvuru esnasında getirilecek)
-2 Adet erkekler için Askerlik Durum Belgesi (e-devletten alınabilir)

-2 Adet Lisede Hazırlık okuyanlar için (Hazırlık okuduğuna dair belge)
-2 Adet Hizmet Belgesi (çalışanlar kurumlarından, istifalı olanlar en son görev yaptıkları kurumdan alabilirler)

-Açıktan ve istifalı olarak atanacaklar için 4 Adet Güvenlik Soruşturma ve Arşiv Araştırması Formu (Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı sayfasından ulaşılarak sistem üzerinden doldurulacaktır)

Başvuru işlemleri 31.05.2018 - 13.06.2018 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Asistan Bürosuna yapılacak olup diğer gerekli evraklar Büromuzdan temin edilecektir.

2018 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ EK YERŞELTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİNE YERLEŞEN (YABANCI UYRUKLU) UZMANLIK ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT EVRAKLARI

-6 Adet Fotoğraf

-1 Adet Pasaport Fotokopisi (Tercümeli)

-2 Adet TUS Kazandı Belgesi