Ege Üniversitesinden öğrencilerine üç öğün yemek ve yeni kahvaltı hizmeti
3 Ekim’den itibaren 3 öğün yemek hizmeti sunmaya başlayan Ege Üniversitesi, 20 Ekim’de zengin kahvaltı menusuyle öğrencilerine hizmet sunmaya devam edecek
Ege Üniversitesinde 3 Ekim 2016 Pazartesi gününden itibaren öğrenci odaklı hizmet anlayışının göstergesi olarak öğrencilere üç öğün yemek hizmeti verilmeye başlandı.
Gerçekleştirilecek hizmet kapsamında, öğrencilere üç öğün kaliteli ve sağlıklı yemek servisi yapılıyor. Yapılan öğün planlamasında günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltıya, öğrencilerin günlük kalori ve enerji ihtiyaçları hesaplanarak özel bir önem veriliyor. Çalışmaların sürdüğü 03.10.2016–20.10.2016 tarihleri arasında geçici olarak öğrencilere kahvaltıda çorba çeşitleri sunup 20 Ekim’den itibaren ise öğrencilere; çay-domates-salatalık-peynir-zeytin-bal-reçel-çokokrem-yumurta-tereyağı ve poğaçadan oluşan zengin kahvaltı menüsü verilecek.