Rektör Budak’tan Fedakâr Personele “Teşekkür Belgesi”

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyaliz ünitesinde geçtiğimiz ay meydana gelen yangına ilk müdahaleyi gerçekleştiren ve can kaybının önüne geçen personele teşekkür belgeleri verildi.

Diyaliz ünitesinde elektrik kontağından kaynaklanan yangına, Ege Üniversitesi personeli hayatına hiçe sayarak müdahale etti. Çalışanlar, büyük bir özveri gösterek diyaliz merkezinde tedavi olan hastaları tahliye etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniteyi ziyaret ederek personel ile bir araya geldi. Üniteyi çok kısa bir süre içerisinde yenileyerek hizmete açtıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Budak, “Yangının meydana geldiği ilk andan itibaren özverili çalışma göstererek adeta hayatlarınızı ortaya koydunuz. Bu üzücü olayda can kaybının önüne geçtiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu tür üzücü olayları umarım tekrar yaşamayız” diye konuştu.

Başhekimlik ve dekanlık üst yöneticilerinin de Rektör Prof. Dr. Budak’a eşlik ettiği ziyaret sırasında hastalar da olay anında göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı personele teşekkür etti.