Ege Üniversitesi Eski Hükümlü/TMY Sürekli İşçi Alımı

Ege Üniversitesinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı Ä°ÅŸ Kanunu ve “Kamu Kurum ve KuruluÅŸlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Åžekilde Yaralananların Ä°ÅŸçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ile  “Kamu Kurum KuruluÅŸlarında Ä°ÅŸçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Ä°ÅŸ-Kur üzerinden 10 adet eski hükümlü sürekli iÅŸçi alınacaktır.

MESLEK ADI

KADRO SAYISI

ÖÄžRENÄ°M DÜZEYÄ°

Temizlik Görevlisi

Elektrikçi (Genel)

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı

Marangoz

SoÄŸuk Demirci

Ä°lköÄŸretim Mezunu

Sürekli iÅŸçi kadroları ve baÅŸvuru ÅŸartları Türkiye Ä°ÅŸ Kurumu Genel MüdürlüÄŸünün internet sitesinden yayımlanacak olup ÅŸartları uyan adaylar 29.06.2020-03.07.2020 tarihleri arasında Ä°ÅŸ-Kur internet sitesinden, e-devlet ve Alo 170 hattı üzerinden baÅŸvuru yapabilecektir.