Egeli Öğrenci Toplulukları Teröre Karşı Yürüdü

Ege Üniversitesi öÄŸrencileri teröre karşı birlik oldu. EÜ’de, 27 öÄŸrenci topluluÄŸunun katılımıyla “Ege’de Teröre Karşı Birlik Var” yürüyüÅŸü gerçekleÅŸtirildi. 1 No’lu Yemekhanenin önünden baÅŸlayan yürüyüÅŸe çok sayıda öÄŸrenci katıldı.

Teröre karşı sloganlar atarak, ellerinde ÅŸehitlerin fotoÄŸraflarıyla Ege Üniversitesi Spor Alanına kadar yürüyen öÄŸrenciler, burada bir basın açıklaması yaptılar. Yapılan açıklamada; “Öncelikle Adana’da terör örgütünce Polislerimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Terör örgütü PKK, masum vatandaÅŸlarımızı katlediyor. GençliÄŸi, anaların yanından kopartarak daÄŸlarda geleceksiz bırakıyor. Sadece insan deÄŸil doÄŸa düÅŸmanı da olan PKK, ormanlarımızı yakarak doÄŸa katliamı yapıyor. Bugün, vatansever Türk gençliÄŸi olarak teröre karşı duruÅŸumuzu ortaya koymak için bir araya geldik. Terör örgütleri bilsin ki bizler cesuruz ve ülkemizin bölünmesine izin vermeyeceÄŸiz” ifadelerine yer verildi.

YürüyüÅŸ, ÅŸehitlerin anısına saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.