Rektör Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesi mezunu iş insanlarını ağırladı

Ege Üniversitesi Mezun Kartı avantajlar sunuyor

Rektör Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesi mezunu iÅŸ insanlarını ağırladı

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi mezunu iÅŸ insanları ile bir araya geldi. Ege Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binasında gerçekleÅŸtirilen “Rektör-Mezun BuluÅŸması”na Ege Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Kutsal Turhan, Prof. Dr. Canan Fisun Abay ve iÅŸ insanları katıldı.

Ä°ÅŸ dünyasında yer alan Ege Üniversitesi mezunu iÅŸ insanları ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Egelilerin güç birliÄŸinin artırılması anlamında ilkini düzenlediÄŸimiz toplantıda mezunlarımızla fikir alış veriÅŸinde bulunduk. Mezunlarımıza üniversitemizin yenilikçi uygulamalarından, gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz deÄŸiÅŸim,  dönüÅŸüm,  dijital ve alt yapı çalışmalarımız ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Mezunlarımıza sunduÄŸumuz imkânlarımız hakkında bilgi sahibi oldular. Egeli mezunları sektörlerde en iyi yerlerde görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizlerin gurur kaynağı oluyorlar. Ä°ÅŸ dünyasında önemli yer edinmiÅŸ Egeli mezunlarımızın, öÄŸrencilerimize de önemli bir moral ve motivasyon kaynağı olduÄŸunu düÅŸünüyorum. Her zaman belirttiÄŸimiz gibi ‘Egeli olmak ayrıcalıktır.’ Hedefimiz, burada bulunan mezunlarımız gibi daha nice baÅŸarılı bireyleri ülkemize kazandırmak ” dedi.

Ege Üniversitesi mezunları, “Ege Üniversitesi Mezun Kartı” ile kampüs imkânlarından yararlanıyor. Ege Üniversitesinin kurum kültürünü güçlendirmek için hayata geçirilen   “Mezun Kartı” uygulaması önemli imkânlar sunuyor. Ege Üniversitesi mezunlarının kampüse giriÅŸlerini kolaylaÅŸtıran ve her zaman Ege Üniversitesi Ailesinin bir parçası olduklarını hatırlatan “Mezun Kartı” uygulaması Egelilerin kampüse bir baÅŸka gözle bakmalarını saÄŸlayarak, aidiyet duygusunu güçlendiriyor.

“Ege Üniversitesi Mezun Kartı”  uygulamasını, mezunların üniversiteyle baÄŸlarının devam etmesi için hayata geçirdiklerini ifade eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “  Ege Üniversitesinde hedeflerimizden birisi, kurumsal aidiyet ve adanmışlık duygusu güçlü bir kurum kültürü oluÅŸturmaktı. Çalışan, öÄŸrenci ve mezunlarla gönül köprülerinin kurulduÄŸu bir Ege Üniversitesi hepimizin arzusu idi. Bu kapsamda Ege Üniversitesi Mezunlarla Ä°liÅŸkiler, BaÅŸarı ve Kariyer Planlama Ofisi”ni kurduk ve “Mezun Kartı” uygulamasına geçtik. Uygulamamız, üniversitemiz ile mezunlarımız arasında köprü oldu. Kartlarını alan pek çok mezunumuz birbirleriyle ve üniversitemiz ile iletiÅŸime geçtiÄŸine ÅŸahit oluyoruz.  Bir hedefimizi daha gerçekleÅŸtirmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Üniversitemiz mezunlarıyla bundan böyle her zaman dayanışma içerisinde olacak. Mezunlarımız tüm hayatları boyunca “Mezun Kartı” ile  “Egeli Ruhu”nu taşıyacak ve yaÅŸayacaklar” dedi.

Ege Üniversitesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından  herhangi birini tamamlayan mezunları mezunbilgi.ege. edu.tr sayfasından Mezun Bilgi Sistemine giriÅŸ yaparak kart talebinde bulunabiliyor.

Kart sahibi mezunlar, Ege Üniversitesine 7/24 giriÅŸ-çıkış yapabiliyor, Lokal, Kit-Vak, Konuk Evi, Kış Bahçesi, Havuz, Merkez Kütüphanesi, Spor Salonlarının yanı sıra  tüm sosyal tesislerinden yararlanabiliyor. Ayrıca Ege Üniversitesinin anlaÅŸmalı olduÄŸu kolej, hastane gibi kurum ve kuruluÅŸların imkânlarından indirimli olarak faydalanabiliyorlar.