EÜ Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu

Ege Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Åžube MüdürlüÄŸünün yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ege Üniversitesi ana kampüsü tören ÅŸölen alanı yanında yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının açılışında konuÅŸan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitelerde en önemli konulardan birisi hiç ÅŸüphesiz gençlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliÄŸi. Kısa sürede üniversitemizde hayata geçirdiÄŸimiz uygulamalarla huzur ve güven iklimini oluÅŸturduk. Koruma ve Güvenlik Åžube  MüdürlüÄŸümüzü yeniden yapılandırdık. Åžimdi de yeni hizmet binamızı üniversitemizin hizmetine açıyoruz. Artık görevlilerimiz daha nezih ve kullanılışlı bir binada faaliyetlerini sürdürecekler” dedi.

Ege Üniversitesi Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Daire BaÅŸkanlığı Koruma ve Güvenlik Åžube MüdürlüÄŸünün yapımı bir süre önce tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı.  Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak öncülüÄŸünde yeniden yapılandırılan ve yeni binasında hizmet vermeye baÅŸlayan Ege Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Åžube MüdürlüÄŸü personeli; uygulamaları, iletiÅŸimi, görev bilinci, eÄŸitimi ve yaklaşımları ile hem Ege Üniversitesi personelinden hem öÄŸrencilerden hem de saÄŸlık baÅŸta olmak üzere deÄŸiÅŸik sebeplerle gelen misafirlerden tam not almaya baÅŸladı.

Yeni Koruma ve Güvenlik Åžube MüdürlüÄŸü Hizmet Binasının açılışı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ersan,  Prof. Dr. Kutsal Turhan tarafından gerçekleÅŸtirildi. Açılış töreninde konuÅŸan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Güvenlik birimimizdeki arkadaÅŸlarımızın her birinin bizim için ayrı bir önemi var. Üniversitelerde en önemli konulardan birisi hiç ÅŸüphesiz gençlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliÄŸi. Bunun için bir dizi tedbir çalışmaları yaptık. Üniversitemizdeki güvenlik zaafı bulunan yerlerde gerekli önlemleri alarak metruk binaların yıkımını gerçekleÅŸtirdik. Aydınlatmalı kamera sistemini devreye soktuk. Çok yakında kampüsümüzün belirli noktalarına ‘Güvenlik çaÄŸrı butonları’ koyacağız. Çalışanlar, öÄŸrenciler ve güvenlik görevlileri arasındaki karşılıklı iletiÅŸimi saÄŸlıklı bir ÅŸekilde saÄŸlamamız gerekiyor. Hep birlikte üniversitemize sahip çıkacağız. Yeni yapılandırdığımız binamızla güvenlik görevlilerimize daha nezih bir ortam oluÅŸturduk. Kısa sürede üniversitemizde hayata geçirdiÄŸimiz uygulamalarla huzur ve güven iklimini oluÅŸturduk. Koruma ve Güvenlik Åžube MüdürlüÄŸümüzü yeniden yapılandırdık. Åžimdi de yeni hizmet binamızı üniversitemizin hizmetine açıyoruz. Artık görevlilerimiz daha nezih ve kullanılışlı bir binada faaliyetlerini sürdürecekler. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.