Rektör Budak, Aliağa ve Bergama meslek yüksekokullarını ziyaret etti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Rektör ÖÄŸrenci SöyleÅŸileri” kapsamında periferide bulunan meslek yüksekokullarını ziyaret etmeye devam ediyor. AliaÄŸa Meslek Yüksekokulu ve Bergama Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Budak, meslek yüksekokullarının öÄŸretim görevlileri, öÄŸrenciler ve idari personel ile buluÅŸtu. Ziyaretlerde Rektör Budak’a,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan ile meslek yüksekokulu müdürleri eÅŸlik etti.

“Rektör ÖÄŸrenci SöyleÅŸileri” etkinlikleri kapsamında öÄŸrencilerle b  ir araya gelen Rektör Budak, öÄŸrenciler ve meslek yüksekokullarının akademik ve idari personellerinin yanı sıra ilçe sivil toplum kuruluÅŸları temsilcileriyle de temaslarda bulunuyor.

Bergama Meslek Yüksekokulu öÄŸretim elemanları ve öÄŸrencilerini ziyaret ederek öÄŸrencilerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Rektör Budak, Ä°lçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve ilçe protokolüyle de deÄŸerlendirmelerde bulundu. Rektör Budak, “Bergama Meslek Yüksekokulu, ilçenin ekonomik ve sosyo-kültürel yapısının geliÅŸimine büyük katkıda bulunuyor. ÖÄŸrencilerimiz burada, eÄŸitimi üretim içinde gerçekleÅŸtirerek, mesleki tecrübeye sahip olarak mezun oluyor. Bu durum, yöremiz ve ülkemizin kalkınmasında bir artı deÄŸer niteliÄŸi taşıyor” diye konuÅŸtu.

AliaÄŸa Meslek Yüksekokulunda öÄŸretim elemanları ve öÄŸrencilerle bir araya gelerek öÄŸrencilerin görüÅŸ ve taleplerini de dinleyen Rektör Budak, “Üniversitemiz bünyesinde periferilerde eÄŸitim gören öÄŸrencilerimizin, merkez kampüste okuyan öÄŸrencilerimiz ile aynı imkanlara kavuÅŸması için çalışıyoruz. Bu yüzden öÄŸrencilerimizin görüÅŸleri bizler için çok önemli. ÖÄŸrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla çözüme yönelik fikir alışveriÅŸinde bulunma fırsatı bulduk” diye konuÅŸtu. SöyleÅŸi sonrası öÄŸrenci yemekhanesinde öÄŸrencilerle beraber yemek yiyen Rektör Budak, öÄŸrencilerin laboratuvarlardaki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.