Rektör Budak miniklerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu

Ege Üniversitesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla  gerçekleÅŸtirilen etkinliklerde minikler doyasıya eÄŸlendi. Ege Üniversitesi (EÜ) Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak miniklerin coÅŸkusuna ortak oldu. Rektör Budak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armaÄŸan ettiÄŸi 23 Nisan tarihi açıdan da büyük bir önem taşıyor” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armaÄŸan ettiÄŸi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, EÜ Anaokulundaki çocuklara yönelik “23 Nisan Çocuk ÅženliÄŸi” etkinliÄŸi düzenlendi. EÜ Kültür Sanat Evindeki etkinliÄŸe, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, rektör yardımcıları, anaokulu öÄŸretmenleri, aileler ve minikler katıldı. Çocuk ÅŸarkıları eÅŸliÄŸinde sahne alan miniklerin gösterileri salonu dolduranlardan tam not aldı. Program sonunda konuÅŸan Rektör Budak, “Çocuklarımızı ve öÄŸretmenlerimizi tebrik ediyorum. MuhteÅŸem bir gösteri yaptılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armaÄŸan ettiÄŸi 23 Nisan tarihi açıdan da büyük bir önem taşıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliÄŸini ilan ettiÄŸi bu tarihin önemini çocuklarımıza da anlatıyoruz. Ayrıca çocuklarımızın iyi bir eÄŸitim alması için de büyük çaba harcıyoruz. Kısa süre önce anaokulu ve kreÅŸimizi yeni binasına taşıdık. Gerek doktoru, gerek hemÅŸiresi gerek sınıf düzeni ve donanımlı öÄŸretmenlerimizle okulumuz örnek teÅŸkil ediyor. Programda emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleÅŸtiren Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, 23 Nisan’ı çocuklar ve aileleri ile birlikte kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocukları yalnız bırakmayan Prof. Dr. Necdet Budak, çocuklarla tek tek ilgilenerek  Çakabey Lisesi öÄŸrencileri tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelirle alınan hediyeleri verdi.

Ege Üniversitesi Anaokulu öÄŸrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret etti. Minik konuklarını EÜ Senato Salonunda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak,  ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ziyarette minik öÄŸrencilere baÅŸarılar dileyen Rektör Budak, öÄŸrencilere çeÅŸitli hediyeler verdi.