Rektör Budak evindeki iftarda öğrencileri ağırladı

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, evinde düzenlediÄŸi iftarda, EÜ öÄŸrenci topluluklarının temsilcilerini ağırladı. ÖÄŸrencilerle bir arada olmanın mutluluk ve motivasyon kaynağı olduÄŸunu söyleyen Rektör Budak, “ÖÄŸrencilerimizin kaliteli bir eÄŸitim almalarını saÄŸlamının yanında onlarla aramızdaki iletiÅŸimi de güçlendiriyoruz. Ä°ftarda soframıza konuk olan öÄŸrencilerimle güzel bir akÅŸam geçirdik” dedi.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak evinde verdiÄŸi iftar yemeÄŸinde, Egeli öÄŸrenci topluluklarının temsilcilerini ağırladı. ÖÄŸrencileri tek tek karşılayan Rektör Budak, Egeli gençlerle iftar saatine kadar sohbet etti. Rektör Budak ve öÄŸrenciler, duaların ardından oruçlarını açtı. ÖÄŸrencilerle bir arada olmanın mutluluk ve motivasyon kaynağı olduÄŸunu söyleyen Rektör Budak, öÄŸrencilerin kaliteli bir eÄŸitim almalarını saÄŸlamanın yanında, onlarla iletiÅŸimi de  güçlendirdiklerini kaydetti. ÖÄŸrencilerle güzel bir akÅŸam geçirdiklerini dile getiren Rektör Budak, “ÖÄŸrencilerimizin her anlamda en iyi ÅŸekilde eÄŸitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Elbette kültürümüzü de yaÅŸatmalıyız. Ramazan ayı bolluk bereket ayıdır ve paylaşınca daha anlamlı olur. Göreve geldiÄŸim ilk andan itibaren özellikle topluluklarımıza ayrı bir önem veriyorum. Kolay ulaşılabilir bir Rektör olarak, bugün öÄŸrencilerimiz taleplerini gönül rahatlığıyla bizlere iletebiliyor ve kısa sürede sorunlarını çözüme kavuÅŸturuyoruz. Huzur ve güven ortamında kaliteli bir eÄŸitim alan gençlerimiz mezun olup ülkemizin farklı notlarında üniversitemizi en iyi ÅŸekilde temsil edecek. Bir eÄŸitimcinin en büyük mutluluÄŸu da yetiÅŸtirdiÄŸi gençleri iyi konumlarda örnek bireyler olarak görmektir” diye konuÅŸtu.

ÖÄžRENCÄ°LERDEN REKTÖR BUDAK’A TEÅžEKKÜR

Farklı topluluklardaki öÄŸrencilerle tanışma fırsatı bulduklarını belirten EÜ Tıp Fakültesi 2’nci sınıf öÄŸrencisi Emine Yılmaz, “Bizim açımızdan çok güzel bir akÅŸam oldu. Topluluk olarak Rektörümüze nazik daveti için teÅŸekkür ediyoruz. Güzel bir kaynaÅŸma oldu. ÖÄŸrenci topluluklarının bir ÅŸekilde desteklenmesi gerekiyor ve Rektörümüzden de gerekli desteÄŸi alıyoruz. Bir üniversite öÄŸrencisi olarak, Rektörümüzün bizleri evinde ağırlamasından gurur duydum” dedi. EÜ Ziraat Fakültesi 4’üncü sınıf öÄŸrencisi ÖÄŸrenci Konseyi BaÅŸkanı Mehmet Tok ise “Bu etkinlik çok özel ve çok güzel. Hiçbir üniversitenin Rektörü eÅŸiyle öÄŸrenci topluluklarını evinde akÅŸam yemeÄŸine davet etmedi. RektörlüÄŸümüzle öÄŸrenci arkadaÅŸlarımızla birliÄŸimizi perçinlemiÅŸ oluyoruz. Rektör Hocamıza ve eÅŸine davetleri için teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.