Ege Üniversitesi Ailesi Bayramlaştı

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ramazan Bayramı öncesinde EÜ mensuplarıyla bayramlaÅŸtı. RektörlüÄŸe baÄŸlı birimler ile akademik ve idari personellerle bir araya gelen Rektör Budak, EÜ ailesinin ramazan bayramını kutladı.

EtkinliÄŸe katılanlarla bayramlaÅŸan Rektör Budak, sevgi ve dostluk kavramlarına vurgu yaptı.  EÜ RektörlüÄŸü Yavuz Özkol Sosyal Tesislerinde EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ev sahipliÄŸinde düzenlenen etkinliÄŸe, rektör yardımcıları, daire baÅŸkanları, akademik ve idari personeller katıldı.

Huzur, sosyal yardımlaÅŸma ve kaynaÅŸmanın yoÄŸun olarak yaÅŸandığı bereketin sembolü olan Ramazan ayının önemine deÄŸinen Rektör Budak, “Biz Ege Üniversitesi ailesi olarak bu mübarek ay da birbirimize ne kadar kenetlendiÄŸimizi gördük. Üniversitemizde huzur ve barış ortamı hakim. 2 yıla yakın rektörlük sürecimde emeklerimizin meyvelerini almaya baÅŸladık.  Üniversitenin amacı devlete ve millete hizmet etmek, kaliteli öÄŸrenci yetiÅŸtirmektir. Bu anlamda birçok baÅŸarıya imza atıyoruz. TÜBÄ°TAK’tan aldığımız proje bütçemizi 25 milyon liradan bir yılda 50 milyon liraya çıkardık. Aynı zamanda TÜBÄ°TAK nezdinde Türkiye’de en çok proje yapan üniversiteyiz. Büyümeye devam edecek ve hedeflerimizi tek tek gerçekleÅŸtireceÄŸimize olan inancım sizler sayesinde tam. Ege Üniversitesi ailesinin ramazan bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuÅŸtu.