Rektör Budak’ tan 7/24 randevu alınabilecek

Ege Üniversitesi’ nde “Rektör Randevu Talep Sistemi”  ile çalışan ve öÄŸrencilerin yanı sıra vatandaÅŸlar da randevu alabiliyor.

Rektör Budak tan 7/24 randevu alınabilecek

*Ege Üniversitesi RektörlüÄŸü; tüm akademik, idari çalışan ve öÄŸrenciler ile Ege Üniversitesi Rektörüne ulaÅŸmak isteyen vatandaÅŸlara yönelik yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Ege Üniversitesi’ nde iletiÅŸime açık bir kültür oluÅŸturma hedefi çerçevesinde, ÅŸeffaf ve ulaşılabilir yöneticilik anlayışı ile “Rektör Randevu Talep Sistemi”  hizmete sunuldu. Sistem ile çalışanından öÄŸrencisine herkes, telefon yerine internet üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde, 7/24 Rektörden, doÄŸrudan randevu talep edebilecek.

Ege Üniversitesi’ nde hayata geçirilen  “Rektör Randevu Talep Sistemi”  ile çalışan ve öÄŸrencilerin yanı sıra vatandaÅŸlar da randevu alabiliyor.

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’tan EÜ öÄŸrencileri ve çalışanları ile kurum dışından randevu almak isteyenler, EÜ ana sayfasında oluÅŸturulan link aracılığıyla 7/24 randevu talebinde bulunabilecek.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, daha ulaşılabilir olmak adına yeni bir sistemin kullanıma geçmesini saÄŸladı. Aktif bir sosyal medya kullanıcı olan Rektör Budak’ a, sosyal medya ya da cep telefonunun dışında, “Rektör Randevu Sistemi” ile de ulaşılabilecek. EÜ öÄŸrenci ve çalışanlarıyla kurum dışından randevu almak isteyenler, EÜ ana sayfasında oluÅŸturulan link aracılığıyla 7/24 randevu talebinde bulunabilecek. EÜ mensubu personel ve öÄŸrenciler, randevu taleplerini kimlik.ege.edu.tr adresine giriÅŸ yaparak saÄŸlayacak. Kurum dışından randevu talep etmek isteyenlerin ise Ege Üniversitesi web sayfasında  “Rektör Randevu Talep Sistemi” metnine tıklamaları yeterli olacak.

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Ulaşılabilir olmanın önemine vurgu yapan Rektör Budak, “Akademik ve idari personelimiz, öÄŸrencilerimiz ve hatta kurum dışından benimle görüÅŸmek isteyenler mutlaka irtibat kurabiliyor. Buna raÄŸmen ulaşım güçlüÄŸü çekenlere yönelik de yeni bir sistemi kullanıma aldık. Herkese kapımız açık. Sorunların hızlı çözüme kavuÅŸması adına ulaşılabilir olmak çok önemli” dedi.