İhtiyaç sahibi öğrencilere bayramlık hediye ettiler

Ege Üniversitesi RektörlüÄŸü ‘‘ Bir Tebessüm de Sen Yarat’’ kampanyası ile Bornova’da eÄŸitim gören ilk ve ortaokul öÄŸrencilerine bayramlık hediye etti. Ege Üniversitesi akademik ve idari çalışanları ve öÄŸrencileri örnek kampanyaya imza attılar.

Ege Üniversitesi RektörlüÄŸünde hediyeleri teslim eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi’nin toplumsal duyarlılık alanında da örnek olmaya devam ettiÄŸini söyledi.

YaklaÅŸan bayram tatili öncesinde duyarlılık gösteren Ege Üniversiteliler Melih Tuncay Ä°lkokulu ile Suphi KoyuncuoÄŸlu Ortaokulunda eÄŸitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ettiler.  Erzene Mahallesi Muhtarlığının da dahil olduÄŸu kampanya kapsamında hazırlanan hediyeler karne tatili öncesinde çocuklara dağıtılacak.

Ege Üniversitesi’nin pek çok alanda örnek olmayı sürdürdüÄŸünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “Üniversitemiz bilim üretme, milletimizin geleceÄŸi için aydın bireyler yetiÅŸtirmenin yanında toplumsal duyarlılıklar konusunda da elinden geleni yapıyor. Çevre, ekoloji, kan bağışı ve organ bağışı gibi pek çok alanda toplumsal duyarlılığı arttırmaya gayret ediyoruz. Bugün de bu duyarlılıklarımızdan birine daha imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Çalışanlarımızın düzenlediÄŸimiz kampanyaya katılarak çocuklarımızın hayatına dokunmasından büyük gurur duydum. Bir anlığına bile olsa çocuklarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluÅŸturabilirsek ne mutlu bize. Kampanyamızın ilerleyen dönemde daha da geniÅŸleyeceÄŸine inanıyorum. Kampanyamıza katkı sunan tüm çalışanlarımıza duyarlılıkları için teÅŸekkür ediyorum’’ diye konuÅŸtu.

Suphi KoyuncuoÄŸlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yaldız, Melih Tuncay Ä°lkokulu Müdürü Ali Yoksul, Erzen Mahallesi Muhtarı AyÅŸe Müjgan Pakyürek ve Suphi KoyuncuoÄŸlu Ortaokulu Aile BirliÄŸi BaÅŸkanı Gülcin KahvecioÄŸlu, Rektör Prof. Dr. Budak’ı ziyaret ederek kampanya için teÅŸekkür ettiler.