Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı

Ege Üniversitesi RektörlüÄŸünden;
      Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile ÖÄŸretim ÜyeliÄŸine Yükseltilme ve Atanma YönetmeliÄŸi uyarınca öÄŸretim üyesi alınacaktır. BaÅŸvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diÄŸer koÅŸulları taşıyan Profesör adaylarının Rektörlük Personel Daire BaÅŸkanlığına, Doktor ÖÄŸretim Üyesi adaylarının ise ilgili birime ÅŸahsen baÅŸvurmaları gerekmektedir.
      BaÅŸvurular 2547 sayılı Kanunda belirtilen asgari koÅŸullar ile Üniversitemizin YükseköÄŸretim Kurulu BaÅŸkanlığınca onaylanan Ege Üniversitesi ÖÄŸretim ÜyeliÄŸine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre yapılacaktır. Profesör kadrosuna baÅŸvuranların 6 nüsha dosya (baÅŸlıca araÅŸtırma eserinin belirtilmesi), Doktor ÖÄŸretim Üyesi kadrosuna baÅŸvuranların ise 4 nüsha dosya teslim etmeleri gerekmektedir. (Kadroya müracat eden adaylar yayın dosyaları için Personel Daire BaÅŸkanlığından gönderim kutusu temin edebilirler)
     Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliÄŸinin onaylanmış olması ÅŸarttır.

RESMÄ° GAZETE YAYIM TARÄ°HÄ°: 18.12.2018
SON BAÅžVURU TARÄ°HÄ°: 02.01.2019
EGE ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° ÖÄžRETÄ°M ÜYESÄ° Ä°LANI
KURULUÅž BÖLÜM  ANABÄ°LÄ°M DALI / PROGRAM KADRO ÜNVANI KADRO DERECESÄ° ADET Ä°LAN ÅžARTLARI
ALÄ°AÄžA MESLEK YÜKSEKOKULU   RAFÄ°NERÄ° VE PETRO-KÄ°MYA TEKNOLOJÄ°SÄ° PROGRAMI DOKTOR ÖÄžRETÄ°M ÜYESÄ° 2 1 Hidrokarbon tayini, katalizör-fotokatalizör sentezi, katalitik, fotokatalitik reaksiyonlar,OFET ve güneÅŸ pili uygulamaları konularında çalışmaları olmak.
MODA VE TASARIM YÜKSEKOKULU MODA TASARIMI  MODA GÄ°YÄ°M TASARIMI PROFESÖR 1 1 Tekstil Teknolojisi Anabilim Dalı'nda Doçent unvanı almış olmak.Moda tasarımı, giyim ürünleri geliÅŸtirilmesi ve antropometrik ölçüm sistemleri alanlarında çalışmaları olmak.
MODA VE TASARIM YÜKSEKOKULU MODA TASARIMI  MODA GÄ°YÄ°M TASARIMI DOKTOR ÖÄžRETÄ°M ÜYESÄ° 4 1 Tekstil MühendisliÄŸi Anabilim Dalı'nda doktora yapmış olmak.Moda tasarımı, giyim ürünleri geliÅŸtirilmesi ve antropometrik ölçüm sistemleri alanlarında çalışmaları olmak.
MODA VE TASARIM YÜKSEKOKULU MODA TASARIMI  MODA GÄ°YÄ°M TASARIMI DOKTOR ÖÄžRETÄ°M ÜYESÄ° 1 1 Ä°ÅŸletme Anabilim Dalı'nda doktora yapmış olmak.Moda Tasarımı, giyim ürünleri geliÅŸtirilmesi ve moda pazarlama alanlarında çalışmaları olmak.