Ege Üniversitesi

"Huzurlu Üniversite, Kaliteli Eğitim, Aydınlık Gelecek"

TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı

Ülkemiz açısından stratejik değer taşıyan alanlarda yürütülecek projelere katkı sağlamak üzere alanlarında yaptıkları üst seviye bilimsel ve/veya teknolojik çalışmalar ile temayüz etmiş ve yurt dışında çalışma deneyimine sahip başta Türk bilim insanları olmak üzere nitelikli araştırmacıların yurtdışından Türkiye’ye gelmelerini teşvik etmek ve çalışmalarını Türkiye’nin önde gelen akademi, sanayi kurum ve kuruluşları veya kamu kurumlarında yürütmelerini sağlamak için Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı 15.12.2018 tarihi itibari ile başvuruya açılmıştır.

Söz konusu çağrı kapsamında Üniversitemiz akademik birimlerinin çalışmaları ile uyumlu  araştırmalar yürüten ve program koşullarını sağlayan araştırmacıları Ege Üniversitesi’ne davet ediyoruz.

15 Aralık 2018-31 Ocak 2019 tarihleri arasında başvuruya açık olan TÜBİTAK 2232 - Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.