2019 Faaliyet Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Sonuçları İlan Edilmiştir

DeÄŸerli ÖÄŸretim Elemanlarımız,

Üniversitemiz Akademik TeÅŸvik Düzenleme, Denetleme ve Ä°tiraz Komisyonu; Birim Akademik TeÅŸvik BaÅŸvuru ve Ä°nceleme Komisyonları karar tutanaklarında belirtilen faaliyetleri, puanları ve deÄŸerlendirmeleri dikkate alarak, öÄŸretim elemanlarımızın 2019 yılı Akademik TeÅŸvik ÖdeneÄŸine iliÅŸkin yaptıkları baÅŸvuruları deÄŸerlendirmiÅŸ ve karara baÄŸlamıştır.

ÖÄŸretim elemanlarımız teÅŸvik puanlarına, https://kimlik.ege.edu.tr  adresindeki “Akademik TeÅŸvik ÖdeneÄŸi Süreç Yönetim Sistemi (ATÖSÄ°S)” üzerinden, bireysel olarak ulaÅŸabilmektedir.

Ä°lan edilen puanlara yönelik her türlü itiraz, “Üniversitemiz Akademik TeÅŸvik ÖdeneÄŸi Ä°çin BaÅŸvuru Takvimi” uyarınca, 24 – 28 Åžubat 2020 tarihleri arasında Akademik TeÅŸvik Düzenleme, Denetleme ve Ä°tiraz Komisyonu’na, yine ATÖSÄ°S üzerinden yapılabilecektir.

Bilgilerinize sunulur.