Üniversite Hastanesi Yedeklerden Personel Alım İlanı

Üniversitemiz Hastanesi

Göreve BaÅŸlamayan Asil Adaylar Yerine Alınacak Yedek Adaylar

Üniversitemiz Hastanesinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı Ä°ÅŸ Kanunu ile ''Kamu Kurum ve KuruluÅŸlarında Ä°ÅŸçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'' uyarınca Üniversitemiz Hastanesi sürekli iÅŸçi alım sözlü sınav sonucu baÅŸarılı olup göreve baÅŸlatılacak personel listesi Üniversitemiz sitesinde ilan edilmiÅŸtir.

Sözlü sınavda baÅŸarılı olup göreve baÅŸlamayan asil adayların yerine listede adları belirtilen baÅŸarılı yedek adayların 15.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar aÅŸağıda belirtilen baÅŸvuru evraklarını Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi BaÅŸhekimlik Binası Ä°ÅŸçi ve SözleÅŸmeli Personel Bürosuna ÅŸahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Atamaya hak kazanılan mesleÄŸi yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teÅŸekküllü hastaneden alınmış “SaÄŸlık Kurulu Raporu” veya “Atamaya hak kazanılan mesleÄŸi yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tek hekim imzalı rapor (aile hekiminden alınabilir) ve “Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığına tek hekim imzalı saÄŸlık raporu” (Psikiyatri bölümünden)
  2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaÅŸlılık veya malullük aylığı almadığına dair Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü (e-devlet ÅŸifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden ya da Sosyal Güvenlik Ä°l MüdürlüÄŸünden alınacak)

BELGE GETÄ°RECEK YEDEK ADAYLARIN LÄ°STESÄ°

Listede isimleri olan yedek adaylardan 15.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar getirmeyen veya eksik getiren adaylar sürekli iÅŸçi kadrosuna atanma hakkını kaybedecektir. Bunların yerine sırasına göre diÄŸer yedek adaylardan belge istenildiÄŸi takdirde yeniden ilan edilecektir.

*Covid -19 salgını ile mücadele kapsamında belge teslimine gelecek adayların tek başına gelmesi ve maske takması zorunludur.