UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAVI BAŞVURULARI

12.04.2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “YükseköÄŸretim Üst KuruluÅŸları ile YükseköÄŸretim Kurumları Personeli Göreve Yükselme ve Unvan DeÄŸiÅŸikliÄŸi YönetmeliÄŸi” hükümleri uyarınca RektörlüÄŸümüz tarafından Unvan DeÄŸiÅŸikliÄŸi Yazılı Sınavı yapılacaktır.

Unvan DeÄŸiÅŸikliÄŸi sınavı yapılması uygun görülen Mühendis ve Tekniker kadroları Üniversitemiz resmi web sayfasında (https://ege.edu.tr) bulunan “Güncel” kısmında ilan edilmiÅŸtir.

YükseköÄŸretim Üst KuruluÅŸları ile YükseköÄŸretim Kurumları Personeli Göreve Yükselme ve Unvan DeÄŸiÅŸikliÄŸi YönetmeliÄŸi uyarınca aÅŸağıda belirtilen genel ve özel ÅŸartları taşıyan Üniversitemiz personelinin baÅŸvurularını, 07.06.2021-11.06.2021 tarihleri arasında kapalı zarf ile RektörlüÄŸümüz Personel Daire BaÅŸkanlığı Ä°dari Kadro ve Atama Åžube MüdürlüÄŸüne iletilmek üzere Genel Sekreterlik Yazı Ä°ÅŸleri Åžube MüdürlüÄŸüne baÄŸlı Genel Evrak Kayıt birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

SINAV BAÅžVURU TARÄ°HÄ° : 07.06.2021 – 11.06.2021

YÜKSEKÖÄžRETÄ°M ÜST KURULUÅžLARI Ä°LE YÜKSEKÖÄžRETÄ°M KURUMLARI PERSONELÄ° GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ UYARINCA UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SURETÄ°YLE ATANACAKLARDA ARANACAK GENEL ÅžARTLAR:

1. Ä°lan edilen kadrolar için belirlenen baÅŸvuru süresinin son günü (11.06.2021) itibarıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesinin (B) bendinde belirtilen hizmet ÅŸartlarını taşımak,
  2. Unvan değişikliği sınavında başarılı olmak.

MÜHENDÄ°S KADROSU Ä°ÇÄ°N ARANILACAK ÖZEL ÅžARTLAR

Fakülte ve Yüksekokulların;

• Bilgisayar MühendisliÄŸi,
  • Elektrik-Elektronik MühendisliÄŸi,
  • Gıda MühendisliÄŸi,
  • Makine MühendisliÄŸi bölümünden mezun olmak.

TEKNÄ°KER KADROSU Ä°ÇÄ°N ARANILACAK ÖZEL ÅžARTLAR

Ä°ki veya üç yıl süreli mesleki veya teknik okulların

• Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
  • Elektrik,
  • Gıda, Gıda Teknolojisi,
  • Tarım programından mezun olmak.