Ege Üniversitesinden öğrencilerine üç öğün yemek ve yeni kahvaltı hizmeti

3 Ekim’den itibaren 3 öÄŸün yemek hizmeti sunmaya baÅŸlayan Ege Üniversitesi, 20 Ekim’de zengin kahvaltı menusuyle öÄŸrencilerine hizmet sunmaya devam edecek

Ege Üniversitesinde  3 Ekim 2016 Pazartesi   gününden itibaren öÄŸrenci odaklı hizmet anlayışının göstergesi olarak öÄŸrencilere  üç  öÄŸün  yemek  hizmeti verilmeye baÅŸlandı.

GerçekleÅŸtirilecek hizmet kapsamında,   öÄŸrencilere üç öÄŸün kaliteli  ve saÄŸlıklı yemek servisi yapılıyor.   Yapılan öÄŸün planlamasında günün ilk ve en önemli öÄŸünü olan kahvaltıya, öÄŸrencilerin günlük kalori ve enerji ihtiyaçları hesaplanarak  özel bir önem veriliyor.  Çalışmaların sürdüÄŸü 03.10.2016–20.10.2016  tarihleri arasında  geçici olarak öÄŸrencilere kahvaltıda çorba  çeÅŸitleri sunup 20 Ekim’den  itibaren ise öÄŸrencilere; çay-domates-salatalık-peynir-zeytin-bal-reçel-çokokrem-yumurta-tereyağı ve poÄŸaçadan oluÅŸan zengin kahvaltı  menüsü verilecek.