Ege de 12.Kariyer Günleri

Ege Üniversitesi SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığı Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Ege Üniversitesi Kariyer Günleri’’ 12. kez  ‘’Zirvedekiler burada sen neredesin?’’  teması ile gerçekleÅŸtirildi.

Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar- MÖTBE- Kültür Merkezinde 4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenen  bir dizi etkinlik ile kampüse konuk olan Ege Bölgesi ve Türkiye’nin önde gelen 46 firması iÅŸ ve staj imkânları konusunda öÄŸrencileri bilgilendirdi.

ÖÄŸrencilere  hedeflerini belirlemede yardımcı olma, iÅŸ ve staj görüÅŸmeleri yapma, mesleki bilgi ve becerilerini arttırma olanağının sunulduÄŸu kariyer günlerinde    firmalar  açtıkları stantlarda kendilerini ve sektörlerini öÄŸrencilere tanıtma imkânı  yakaladı.