Evraklarını Getirmeye Hak Kazanan Eski Hükümlü Yedek Adayların Listesi

Üniversitemizde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca Üniversitemiz sürekli işçi alımı ilanına temizlik görevlisi mesleğinde başvuru yapanların noter huzurunda yapılan kura işlemleri sonucu belirlenen asil adayların 22.07.2020 tarihine kadar başvuru evraklarını Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi gerektiği 14.07.2020 tarihli ilanımız ile yayımlanmıştır.

*22.07.2020 tarihine kadar başvuru evraklarını teslim etmeyen adayların yerine listede belirtilen yedek adayların 07.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen başvuru evraklarını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir.

Listede isimleri olan yedek adaylardan 07.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar başvuru evraklarını getirmeyen veya eksik getiren adaylar sözlü sınava katılma hakkını kaybedecektir.

Evraklarını getirecek Yedek adayların listesi (Temizlik Görevlisi)

Sözlü sınava katılacak yedek adayların (listede isimleri olan adaylar) teslim etmesi gereken belgeler:

1- Sürekli işçi başvuru formu

2- Öğrenim belgesi

3- Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Başsavcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile mahkeme kararı istenecektir.)

4- Nüfus cüzdanı fotokopisi

5- 1 adet fotoğraf

6- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir.)

7- İkametgah belgesi (Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alınacak)

8- Eski Hükümlü Belgesi (Belgenin aslı görülecek)

ÖNEMLİ NOT: Sözlü sınav tarihleri daha sonra Üniversitemiz sitesinde (www.ege.edu.tr) ilan edilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Duyuruların takip edilmesi önem arz etmektedir.

*Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında belge teslimine gelecek adayların tek başına gelmesi ve maske takması zorunludur.